matbegär: hur man squash frestelsen

Av Vanessa Voltolina

Om du är lik mig, är chansen några val fyra bokstäver ord ekar genom huvudet andra du polera bort en påse majschips eller klämma en tredjedel (ja, tredje) bit av din systerdotter tårta i din Cakehole. Oavsett om din frestande mat trigger val är söta, salta eller full av carby godhet, kan ge efter alltför ofta lämna dig känslan utom kontroll, typ av skit och besviken på dig själv. (Rapa.)

Tur för oss (och din stackars brorsdotter), tyder den senaste forskningen är det möjligt att stärka viljan som du skulle din abs. Nej, det betyder inte att släppa på golvet och göra 20 crunches – det innebär att det finns metoder för att göra det frestande trigger mat din beyotch. Så, hur kan du arbeta denna fantastiska hoodoo?

Här är var du ska börja

Även om det kan verka som en total #duh, krossa frestelse börjar med att sätta dina potentiella livsmedelsval i perspektiv. “Få ett handtag på ditt kalori behov och innehållet i vad du äter och beställning kalori”, säger San Francisco-baserade vikt -förlust expert Corinne Dobbas, MS, RD. Innan frestelsen tar över, pinky-svär till dig själv att du kommer Google trigger mat att räkna ut hur det passar in med dina dagliga behov. Troligtvis kommer kaloriförbrukningen motivera dig att avstå från den – eller del ut istället för att äta det direkt från kartongen / väska / industriell storlek behållaren.

En färsk studie i tidskriften Appetite fann att kvinnor i genomsnitt, beställt 200 färre kalorier från restauranger som noterade kalorier på sina menyer. Samma koncept gäller här. “När du funderar på att ha den behandling, tycker om din träning på gymmet,” säger CrossFit tränare Erica Giovinazzo, MS, RD, en dietist på LERA Health Club + Spa i New York City. “Jämför två: Hur många kalorier har du brinna i en timme, och hur många kommer du förbrukar i 10 minuter det tar att äta som muffin”

Om du är ute efter att ta din viljestyrka till nästa nivå, försöka undvika dina utlösande livsmedel helt – åtminstone för ett par dagar. Ofta “allt som krävs är tre dagar helt fri från socker och godis att komma ut ur 03:00 choklad vurm”, säger Giovinazzo. För att göra denna process suga mindre, kreativ och komma med hälsosammare alternativ till de livsmedel som lockar dig till kylskåpet i mitt i natten.

Om du gillar glass, försök att sätta grekisk yoghurt i frysen i fem minuter “, föreslår Giovinazzo. Hon rekommenderar också väljer spaghetti squash i stället för pasta, kale chips i stället för chips och mocktails med seltzer stället för cocktails. (Du får idé.) Börja med en tredagars “utlösa snabbt” och gå därifrån.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa