hjälpa ett barn som är rädd för skott

När din unga barn kvider vid omnämnandet av ordet “skott,” du förmodligen har blandade känslor. Du vill att din son ska skyddas av sin vaccination; du önskar bara att förfarandet var smärtfri.

Enligt Affordable Care Act, kommer många sjukförsäkring planer erbjuda gratis sjukvård förebyggande, inklusive kontroller, vaccinationer och screeningtester, till barn och tonåringar. Läs mer.

Sjukförsäkrings Center

Lyckligtvis kan du ha en aktiv roll i att förändra ditt barns attityd. Vad en förälder säger och gör före, under och efter läkarbesök kan bidra till att lugna ett barn, minska sin rädsla, och se till att hon utvecklar en sund inställning till att se barnläkare.

Om du kämpar med vad jag ska säga eller har svårt att sätta på en modig ansikte, läs vidare för expertråd.

Academy of Pediatrics “vaccinationsschemat rekommenderar att barn får huvuddelen av sina vacciner före ålder 2.

Spädbarn kommer inte ihåg smärtan från ett tidigare besök, men småbarn och förskolebarn som behöver catch-up vaccinationer kan associera läkarmottagningen med att petade och stack.

Dröj inte dessa spädbarn vaccin tills de är över en “Wexler säger.” Ju äldre de är, desto svårare är de att vaccinera, eftersom de kommer ihåg det senaste mötet.

Din attityd och utseende är viktigare än du kanske förstår, eftersom små barn tar signaler från sina föräldrar. Om du grimas eller spänd upp, kan barnet bli orolig, alltför.

“Föräldra beteende under vaccinationer har visats flera gånger för att vara en nyckelfaktor för fastställandet av smärta och ångest ett barn kommer att uppleva”, säger pediatrisk nål smärtforskare Lindsay Uman, PhD, en klinisk psykolog vid IWK Health Centre i Kanadas Halifax, Nova Scotia.

Intressant nog många studier visar att föräldrarnas trygghet (säga “Det är OK” eller “inte orolig”) kommer sannolikt att öka ett barns nöd [möjligen eftersom] det berättar barnet det finns något att oroa sig för “Uman säger.

Har du någonsin fibbed och sade att det skulle finnas någon jab på en influensa skott möte eller lovade att nålstick inte skulle skada en bit? Sanningen kan orsaka viss oro, men liggande innebär att ditt barn inte kan lita på vad du säger, som ett dåligt prejudikat.