high school reunion diet översyn: 30-dagars viktminskning?

En annalkande high school reunion kan ha gör du en gut check – bokstavligt talat. Denna diet lovar att hjälpa dig att se bra och gå ner i vikt så att du kan wow dina tidigare klasskamrater.

Mannen bakom planen är hudläkare David Colbert, MD. Han säger att du ska äta frukt, grönsaker, nötter och fisk att inte bara gå ner i vikt men känner nöjd när du arbetar mot din viktminskning mål.

Din tallrik på High School Reunion Diet kommer oftast ha en blandning av följande

Du måste undvika bearbetade livsmedel som färdigförpackade snacks och vitt bröd. Soda (även lightläsk), energidrycker, saft och iste är också. Din dagliga dryck stapelvara är vatten.

Rött vin är bra med måtta, men undvika öl och sprit.

Du behöver inte räkna kalorier, men du behöver för att göra ett försök att förnya din kost för resultat som varar långt efter återförening.

Matlagning och handla: Du ladda upp din vagn med frukt, grönsaker, fisk och fullkornsprodukter, och färre bakverk och snacks. Stormarknad resor kan ta längre tid i början, eftersom du nu kommer att läsa etiketter på alla förpackade livsmedel för att kontrollera socker.

High School Reunion kost innehåller en veckas prov menyer, men de är bara för inspiration – du kan äta vad du vill. Det finns lockande recept, men du kan följa dieten utan matlagning. Många restauranger och stormarknader säljer färdigmat som passar planen.

Förpackade livsmedel eller måltider: Nej

I personliga möten: Nej

Motion: Du bör vara dagligen och gå så mycket som möjligt.

Vegetarianer och veganer: Denna plan fungerar för dig. Boken rekommenderar protein från vegetabiliska livsmedel, såsom baljväxter, soja och nötter. Veganer kan hoppa mejeriprodukter och ägg och fortfarande har många alternativ.

Glutenfri diet: Bönor, fisk, fågel, frukt, grönsaker och mejeriprodukter är naturligt glutenfria. Läs etiketter på förpackade livsmedel för att säkerställa att de är glutenfri.

Fettsnål kost: Du kanske inte äter förädlade fettsnål mat på denna diet, eftersom socker eller transfetter tillsätts ofta för att förbättra smaken. Boken visar vilka fetter är friska och som vill undvika.

Saltfattig kost: Du kan använda denna diet om du är på en saltfattig kost. Lämna salt av recepten.

Kostnad: Ingen bortom din shopping och eventuella tillägg du tar.

Support: Du kan besöka bokens hemsida för inspiration, recept, livsmedel rekommendationer, och en blogg med framgångar och nyheter relaterade till kosten.

Fungerar det? Colbert rekommendationer – att äta mer hela livsmedel såsom frukt, grönsaker, fullkorn, magra mejeriprodukter, fisk och magert kött – är i linje med de flesta större hälsoorganisationer.

Även om det inte finns några studier på hans särskild plan, kan forskning visar gör dessa kostförändringar hjälpa dig att nå en hälsosam vikt.

Det finns inga matgrupper att undvika, men han gör nix alla bearbetade, sockerhaltiga livsmedel och dietdrycker, som kan göra dieten en utmaning för vissa.

Är det bra för vissa villkor?

Denna plan är låg halt av mättat fett och mycket fibrer, vilket gör det ett bra val för personer med hjärtsjukdomar eller högt kolesterolvärde. Det fungerar också bra om du har diabetes så länge du tittar på din totala kolhydrater.

Om du har högt blodtryck eller på en saltfattig kost, skulle du fortfarande behöva vara uppmärksamma på salt i maten, men de flesta av kosten rekommenderade livsmedel är naturligt låg natrium.

Sista ordet

Detta är en övergripande sund plan som inte kräver några drastiska förändringar eller eliminera hela livsmedelsgrupper. Men om du sugen på mer struktur i din kost, eller njuta av tillfällig splurge, kan detta program inte vara bra för dig.

KÄLLOR

Colbert, D. High School Reunion Diet, Simon & Schuster, 2010.

HighSchoolReunionDiet.

National matsmältningssjukdomar information clearingorganisationer “. Vad jag behöver veta om celiaki”

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …