halvvägs hemlagad: matlagning med färdigmat

Du har bara 20-30 minuter att piska upp en läcker middag innan de hungriga trupper slog dörren. Låter bekant?

Vi kan försköna vissa hjälp stormarknad produkter genom att tillföra ingredienser till dem; Vi kan använda snabb produkter i våra hemmagjorda recept för att skära ned – big-time – på förberedelsetiden; Vi kan välja montering liknande recept, där vi i princip sätta olika produkter och ingredienser tillsammans för att göra läckra och intressant rätter.

Här är dinner dilemma: du vill inte bara öppna en burk med chili, pop en frusen entree i mikrovågsugn, eller använda en av de omedelbara middagar i en låda. Varför? Eftersom det kommer att smaka som du just öppnat en burk eller en låda. Och vi vill hemlagad smak i de livsmedel vi tjänar våra familjer och oss själva. Men vi vill inte alla väsen som kommer med hemlagad.

Svaret? “Halvvägs hemlagad” är det bästa av två världar. Det är en gyllene medelväg mellan slet för att göra allt från grunden, och med hjälp av ett överflöd av färdigmat. Som jag ser det har vi tre halvvägs-hemlagad alternativ

Listorna nedan hjälper dig med de två första alternativen, och sedan hittar du några recept som hjälper dig med alla tre alternativen – choklad kanel croissanter, Parmesan kronärtskocka Dip, spenat quiche och nötkött och Bean mexikanska lasagne.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa