god hälsa attityd – ämne översikt

God hälsa kräver en positiv attityd. Det är upp till dig att besluta att göra det mesta av saker när du står inför hälsoutmaningar. Denna inställning-en god hälsa mind-set-spelar ingen bara hända. Det tar arbete, varje dag.

Genom Erinn Buckla; Efter alla uppbyggnaden och tryck som ledde fram till semestern, som inte känns som de behöver ta en paus under den sista veckan på året? “Den här tiden på året är stressande på grund av kombinationen av ökad aktivitetsnivå och ökade förväntningar”, säger James Campbell Quick, professor i ledarskap och organisationsbeteende vid University of Texas at Arlington. “För dem som inte har gjort tid för fred i sina liv, kan detta vara en riktigt utmanande säsong €. Använd…

Fokus på dina förmågor i stället för dina funktionshinder; Fokusera på dina styrkor istället för dina svagheter; Bryt ner verksamheten i små uppgifter som du kan hantera; Införliva fitness och kost i dina dagliga rutiner; Utveckla metoder för att minimera och hantera stress; Balans vila aktivitet; Utveckla ett stödsystem för familj, vänner och vårdpersonal.