friskare hemlagad makaroner och ost recept

Några av oss växte upp med grejer i den blå rutan, gjort med ljusa orang; pulver och en halv pinne av smör. De lyckliga satt till homemad; ugnsbakad makaroner och ost, komplett med en brynt krispig toppning; Oavsett typ du älskade som barn, är chansen att du är fortfarande ett fan av macaron; och ost. Fråga någon grupp av människor vad deras favorit komfort livsmedel är ett; Troligtvis kommer mac och ost göra listan.

Så just där gjorde skålen alla vet och älskar ifrån?

En typ av pasta som kallas “maccheroni” (kanske liknar dagens, makaroner, men utan att vara ihålig) tros ha ätit i Italien a; Redan på 1300-talet. När det gäller makaroner och ost, detta notoriskt dis; går tillbaka till kolonialtiden. En maträtt som kallas “makaroner paj” blev; favorit av en viss statsman som heter Thomas Jefferson, som smakade det medan jag; Italien. Han tjänstgjorde i sitt hem i Monticello, och på formella partier i; Washington. Enligt The Food Encyclopedia använde Jefferson America; ost i stället för de europeiska ostar av tiden – och makaroner en; ost föddes.

Jefferson kanske inte känner igen skålen i dag, när de olika versionerna o; makaroner och ost sträcker sig från barnvänliga till gourmet. “Hummer Mac, ost,” med marscarpone ost, Havarti och vit cheddar, är; populär sida skålen på den exklusiva restaurangkedjan The Capital Grille. En versio; makaroner och ost med hjälp av Romano, cheddar, mozzarella, Provolone och peppe; ost jack är de mest efterfrågade recept från The Grand Central Baking Compan; i Seattle och Portland. De tre ostar i Martha Stewart recept fo; Makaroner och tre ostar är vita cheddar, Havarti och Münster.

Dagens mac och ost pålägg sträcker sig från smörade bröd som har varit ru; genom matberedaren att panko smulor eller salta kex. Men en sak “; för vissa i de flesta av th; recept jag hittade – hemlagad makaroner och ost tenderar att innehålla en; överflöd av smör och grädde. Ett recept på Epicurious, till exempel, ring; 6 msk smör, 3 koppar helmjölk och 2 koppar heav; grädde!

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa