friska frysta dessertrecept

Det fina med frysta desserter är att de kyla ner på varma dagar eller nätter medan tillfredsställa din söta tand samtidigt. Och som jag ser det, att göra din egen frysta desserter med ingredienser som du har i ditt kök sparar pengar, både på gas (eftersom du inte kör till affären för att köpa din frusna behandla) samt $ 5 eller så det krävs för att köpa en låda med något i den frusna dessert gången.

Iced efterrätter tenderar att presentera åtminstone en av dessa ingredienser

Tänk på alla de saker som kalla och söt att vi älskar att äta – från smoothies till glass smörgåsar frukt sorbet till frys pajer. De har alla något att göra med mjölk, soja, frukt, kakor och skorpor, och / eller choklad. Och är inte de flesta av dessa ingredienser vanligen i beredskap i ditt kök eller skafferi?

Du kan lätta frysta dessertrecept från

Vid Graham kracker eller kaka skorpor för frysta pajer, kan du brukar använda en ljus margarin med halv fetthalten regelbunden. Eller så kan du använda halv receptet rekommenderade mängden smält margarin eller smör och sedan lägga till en fuktig ingrediens för att kompensera skillnaden (likör, fettfri gräddfil, ljus pannkaka sirap, smaksatt yoghurt, etc.)

Många människor tror inte att smoothies som dessert, men på en varm natt som sval och krämig blandning kan säkert räcka, speciellt om du gör det tjockt och servera den med en sked. Smoothies är en av mina favorit sätt att arbeta i en servering av tre nyckel näring -packed livsmedel: mager mjölk, yoghurt eller soja mil; frui; och malda linfrön. De är också ett kostnadseffektivt sätt att förvandla resterna i en smakrik kyld behandling. Fick en halv kartong av yoghurt kvar? Vad om den sista kopp sojamjölk som du vill använda innan det upphör att gälla? Är det banan ser lite brun? Vad ska du göra med den handfull frysta blåbär kvar i påsen efter pannkakor du gjorde förra helgen?

Om du gillar tanken på en hemlagad fryst dessert, rensa lite utrymme i frysen, för här är några snabba och enkla recept för att få din sommar började.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa