fitness riktlinjer

Michael W. Smith, M; den 1 mars 2009

Fråga: Jag har sett så många konkurrerande motion riktlinjer. Hur vet jag vilken som är rätt?

A: De många motions riktlinjer som publicerats av olika organisationer är förvirrande, men lyckligtvis har dessa grupper krafter, så nu finns det bara två huvudsakliga metoder för fitness – precis i tid för att pressa dem i din varma väder träning plan.

Den första metoden, som utfärdas av College of Sports Medicine rekommenderar 20 till 60 minuter av kontinuerlig aerob aktivitet tre till fem gånger i veckan, på 60% till 90% av din maxpuls. ACSM rekommenderar också göra styrketräning två till tre dagar i veckan. En uppsättning av åtta till tio övningar för stora muskelgrupper (åtta till 12 repetitioner av varje övning) är perfekt.

Den andra metoden, från US Surgeon General rekommenderar att du samlar 30 minuter av “måttlig intensitet” fysisk aktivitet (såsom promenader, dammsugning, gå i trappor, och trädgårdsarbete) på de flesta dagar – i två 15-minuters matcher, tre 10-minuters anfall, eller en 30-minuters skjutningen.

Naturligtvis, om du är intresserad av tävlingsidrott, måste du träna hårdare. Men om du är ute efter hälsa, fitness, och muskeltonus, dessa rekommendationer är säkra, sane, och effektiv. Och undauntingly genomförbart.

Richard Weil, MD, CDE, Fitness Expert

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …