färsk diet omdöme: måltid leveransservice för viktminskning?

Den friska dieten designad av en Le Cordon Bleu-utbildad kock, serverar fina middagar med kalorier i schack. Du får varje måltid levereras direkt till din dörr.

Varje dag får du tre del-kontrollerade måltider, plus sidorätter och två mellanmål. Måltiderna faller inom en uppsättning kalori intervall baserat på ditt kön och kost mål.

De flesta kvinnor får 1200 till 1400 kalorier per dag, medan män följer en 1,600- till 1800-kalori planen. Hur du justerar dina kalorier kommer att bero på hur mycket vikt du vill förlora.

Du får frukt, grönsaker, magert protein och fullkornsprodukter serveras i munnen -watering kombinationer, som persimon och fikonmarmelad-fyllda French toast med kalkon bacon eller miso hälleflundra med vildris och kål. Du kan även äta efterrätter som karamell panna cotta eller cappuccino cheesecake.

Du har två plan alternativ. Om du väljer Premium Plan, du designa din egen meny. På billigare Chef plan, är dina måltider valts för dig.

Drycker är inte en del av programmet. Du kan dricka så mycket vatten och kalorifria drycker som du vill, men att lägga sockerhaltiga eller alkoholhaltiga drycker kommer att höja din dagliga kaloriförbrukningen.

Fresh Diet är enkel. Du beställer mat på nätet, och det kommer i färdigförpackade behållare redo att värma upp i mikrovågsugn eller ugn.

Begränsningar: Även om du har en viss flexibilitet i valet dina egna måltider, alternativen är begränsade. Det finns inget utrymme för att lägga till livsmedel från ditt kylskåp eller skafferi. De leveransalternativ beroende på var du bor. I vissa områden är det daglig leverans, men i de flesta att det är två gånger i veckan. Du kan ange ditt postnummer på webbplatsen för att ta reda på.

Matlagning och handla: Du behöver inte göra något, eftersom all mat du behöver varje dag kommer att levereras direkt till din dörr.

Förpackade livsmedel eller måltider: Krävs.

I personliga möten: Nej

Motion: rekommenderas.

Det finns mat för att rymma födoämnesallergier, samt vegetariska eller glutenfri kost. Du kan också gå på diet om du har ett hälsotillstånd som diabetes eller högt kolesterolvärde.

Drycker är inte en del av programmet. Du kan dricka så mycket vatten och kalorifria drycker som du vill, men att lägga sockerhaltiga eller alkoholhaltiga drycker kommer att höja din dagliga kaloriförbrukningen.

Kostnad: Kostnaden varierar från $ 35 till $ 60 per dag. Det finns 7-, 14-, 21-, och 28-dag planer. Ju längre du stannar på diet, desto mindre betalar du per dag.

Support: En online måltid planerare hjälper dig att välja näringsriktig mat som du kommer att gilla. Planen ger också tillgång till en certifierad dietist för att hjälpa dig att göra smartare val av livsmedel.

Fungerar det?

Den friska dieten bygger på en kontrollerad och låga kalorier, med fokus på hälsosamma, hela livsmedel. Även om det finns ingen forskning på huruvida denna specifika plan fungerar, är det troligt att hjälpa människor att gå ner i vikt.

Är det bra för vissa villkor?

Det är inte klart om en dietist beräknar innehållet i deras föda. Så, om du har ett hälsotillstånd – som diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdomar eller högt kolesterol – du skulle behöva be om det mättade fettet, carb räknar, och natrium i sina måltider. Kontrollera med din läkare om denna diet är OK för dig.

Sista ordet

Fördelarna med denna diet är att det är välsmakande, bekvämt, och tar bort gissningsleken av måltid planering. Plus, fokus på färskvaror, som frukt och grönsaker, är bra.

Nackdelen är kostnaden, särskilt på lång sikt.

Kosten kan fungera för människor som är mycket upptagen, kan inte laga mat, och har råd med måltidsservice. Det är inte för dig om du älskar att vara i köket och skulle hellre spara pengar genom att handla och laga mat själv.

KÄLLA

Fresh Diet: “Vad är färska diet,” FA; och “Kom igång.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …